Summer Trainee, Sales Coordinator
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt kesäharjoittelijaa myyntikoordinaattorin tehtäviin Vantaalle osaksi Metson venttiili-liiketoiminnan myyntiorganisaatiota. Myyntikoordinaattorina työnkuvaasi kuuluu vastata venttiilituotteiden päivittäis- ja projektiluonteisten tilausten tilauksenkäsittely- ja toimitusprosessista sekä asiakasdokumentaatiosta.

Päävastuualueitasi ovat seuraavat:

  • Tilausten vastaanotto, katselmointi ja syöttö järjestelmään
  • Toimitusten ja laskutuksen valvonta
  • Tilauskohtaisen dokumentaation hallinta
  • Asiakaspalvelu

Menestyäksesi

Tehtävässä menestyäksesi olet vähintään 2. vuoden kaupallisen tai teknisen alan opiskelija. Uskomme, että tuotteiden tekninen tuntemus syntyy koulutuksen ja työkokemuksen myötä sinulla kuin itsestään.

Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on edellytys globaalin toimitusverkoston kanssa asioidessa. Odotamme sinulta myös sujuvaa MS Office -ohjelmien (esim. Excel, Word) hallintaa.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja myyntitaidot sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot. Tehtävään kuuluu työkuorman ja vastuun jakaminen tilaustenkäsittelyryhmässä sekä yhteistyön kehittäminen ja yhteistyösuhteiden ylläpitäminen asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoista ja monimuotoista työtä Suomen ja Baltian myyntitiimeissä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi mahtavien kollegoiden ympäröimänä.

Lisätietoja

Kysymyksiin tehtävästä vastaa Jukka Kärkkäinen, Technical Sales Manager, puh. +358503171405. Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot