Summer Trainee, Quotation Engineer
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Haemme Vantaalle kesäharjoittelijaa Quotation Engineerin tehtäviin ja osaksi globaalin myynnin tukiorganisaation tehdastarjoustiimiä. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti Neles-venttiileiden ja -lisälaitteiden tarjoustoiminta (sisältäen teknisen ratkaisun, hinnan ja toimitusajan määrittämisen) sekä tekninen tuki myynnistä tulevien kyselyiden ja pyyntöjen pohjalta.

Työssäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa: myynti, tuotelinja, tilaustenkäsittely, tilauskohtainen suunnittelu, tuotanto ja laatu.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo entuudestaan teknistä osaamista ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävä soveltuu niin ammattikorkeakoulu- kuin yliopisto-opiskelijoillekin. Voit opiskella esimerkiksi kone-, automaatio- tai prosessitekniikan tai tuotantotalouden koulutusalaloilla. Tietämys tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä prosessi-, automaatio- tai venttiiliteollisuudessa katsotaan eduksesi.

Tehtävä sopii sinulle, joka koet olevasi omimmillasi tiimityössä, jossa pääset aktiivisesti jakamaan ideoitasi ja osaamista tiimin muiden jäsenten kanssa. Olet hyvä ratkaisemaan ongelmia ja teet rohkeasti päätöksiä tiukoissakin tilanteissa. Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet erinomaisesti toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot