(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Quotation Engineer
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävästä

Haemme Vantaalle kesäharjoittelijaa Quotation Engineerin tehtäviin ja osaksi globaalin myynnin tukiorganisaation tehdastarjoustiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti Metson Neles sekä Jamesbury -venttiileiden ja -lisälaitteiden tarjoustoiminta (sisältäen teknisen ratkaisun, hinnan ja toimitusajan määrittämisen) sekä tekninen tuki myynnistä tulevien kyselyiden ja pyyntöjen pohjalta.

Työssäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa: myynti, tuotelinja, tilaustenkäsittely, tilauskohtainen suunnittelu, tuotanto ja laatu.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo entuudestaan teknistä osaamista sekä hyvät tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitdot. Tehtävä soveltuu niin ammattikorkeakoulu- kuin yliopisto-opiskelijoillekin. Voit opiskella esimerkiksi kone-, automaatio- tai prosessitekniikan tai tuotantotalouden koulutusalaloilla. Tietämys tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä prosessi-, automaatio- tai venttiiliteollisuudessa katsotaan eduksesi.

Tehtävä soveltuu hyvin opinnoissaan pidemmälle edenneille opiskelijoille. Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet erinomaisesti toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.