(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Quality Supervisor
Neles

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Vantaan venttiilitehtaamme laatuorganisaatiossa on tarjolla työnjohdon harjoittelijan kesätyötehtävä. Pääset oppimaan kokeneemman työnjohtajan rinnalle ja myöhemmin kesällä tuuraamaan vakituisia työnjohtajia heidän kesälomiensa aikana. Työtehtäviin kuuluu ihmisten johtaminen muun muassa varmistamalla päivittäisen työnteon edellytykset, ongelmatilanteiden ratkominen yhteistyössä sekä työturvallisuudesta huolehtiminen.

 

Odotamme sinulta

Tämä tehtävä soveltuu esim. kone- tai materiaalitekniikan korkeakouluopiskelijalle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta tuotannosta, teollisuuden tarkastustekniikoista ja -työkaluista tai vastaavista tehtävistä. Työnjohdon tehtävissä johtamiskokemuksesta on etua. Tässä tehtävässä vaaditaan Office-ohjelmien osaamista sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme


Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.