Summer Trainee, Product Assembler
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävä

Haemme nyt Hakkilan venttiilitehtaalle kokoonpanijoita kesätyötehtäviin venttiilinohjainten ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen ja toimilaitekokoonpanoon. Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa kokoonpanotyötä, testausta ja valmiiden tuotteiden tarkastusta.

Työt sisältävät mekaanisia, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennustöitä sekä tuotetestausta ja tarkastusta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulle on jo kertynyt tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai työkokemusta kokoonpanotyöstä. Sinulla on reipas ja positiivinen ote työhön, etkä kaihda reipasta työtahtia. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.
 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot