(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Product Assembler
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt Hakkilan venttiilitehtaalle kokoonpanijoita kesätyötehtäviin venttiilinohjainten ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen ja toimilaitekokoonpanoon. Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa kokoonpanotyötä, testausta ja valmiiden tuotteiden tarkastusta. Työt sisältävät mekaanisia, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennustöitä sekä tuotetestausta ja tarkastusta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulle on jo kertynyt tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai työkokemusta kokoonpanotyöstä. Sinulla on reipas ja positiivinen ote työhön, etkä kaihda reipasta työtahtia. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.