(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Operative Procurement
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme Metso Minerals -liiketoimintamme tuotannon operatiiviseen ostoon Tampereelle kahta kesätyöntekijää noin neljän kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluu mm. ostotilausten luonti, tilauskannan seuranta ja päivitykset sekä ostoparametrien päivitys toiminnanohjausjärjestelmään. Työskentelet päivittäin toimittajaverkostomme kanssa Suomessa ja Euroopassa sekä olet sisäisesti yhteydessä tuotantoon, tuotannon suunnitteluun ja tilauskonttoriimme.

Menestyäksesi

Opiskelet kaupallista tai teknistä alaa. Pystyt hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote. Sinulla on kykyä työskennellä myös paineen keskellä ja säilytät positiivisen asenteesi kiireessäkin. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin hyviä yhteistyötaitojasi hyödyntäen. Ennen kaikkea olet tiimipeluri, jolla on halua ottaa asioista selvää ja kiinnostusta kehittyä ostotehtävissä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen ostotehtävän kansainvälisessä työympäristössä. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Tervetuloa osaavaan, mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Koljonen, Manager, Operative Procurement. Tiedustelut sähköpostitse anna.koljonen(at)metso.com.

Haethan tehtävää Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.02.2020. Liitä mukaan myös CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja ja paikat täytetään sopivan henkilön löydettyä.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.