(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Mechanical Engineering
Neles

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Haemme nyt mekaniikkaasuunnitteljaa kesätöihin Neleksen Vantaan toimipisteeseen. Tehtävässäsi toimit tuotannon menetelmäkehitystiimin apuna 3D-mallintamisessa sekä koneistuspiirrustusten tekemisessä. Menetelmäkehitystiimin tehtäviin kuuluu olemassa olevien tuotannon laitteiden ja apuvälineiden sunnittelu ja toteutus.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tässä haastavassa kesätyötehtävässä olet teknisen alan opiskelija ja sinulle on jo kertynyt kokemusta 3D-mallintamisesta. Myös koneistuspiirrustusten mitoitusperiaatteet ovat sinulle jo ennestään tuttuja ja hallitset hyvin niiden perusteet. Hyvä perehtyneisyys alaan ja tiedonhakemisen taito auttavat sinua menestymään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin ja menestyvän yrityksen tehokkaassa kehitystiimissä ja oppimaan lisää tiimissä työkenteleviltä alansa ammattilaisilta. Työssäsi tulet olemaan myös tiiviisti mukana tuotantoympäristössä tapahtuvissa lähtötietojen kartoitustoimissa ja saat hyvän kokonaiskuvan nykyaikaisen tuotantolaitoksen toiminnasta. Työssä pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden valmistusteknologian käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä oppimaan lisää valitsemaltasi alalta.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.3.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Kehityspäällikkö Jari-Antero Sivula, 0503171246, jari.sivula@neles.com

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.