(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Mechanical Engineering
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt Mekaniikkasuunnitteljaa kesätöihin Metson Vantaan toimipisteeseen. Tehtävässäsi toimit tuotannon menetelmäkehitystiimin apuna 3D-mallintamisessa sekä koneistuspiirustusten tekemisessä. Menetelmäkehitystiimin tehtäviin kuuluu olemassa olevien tuotannon laitteiden ja apuvälineiden sunnittelu ja toteutus.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tässä haastavassa kesätyötehtävässä olet teknisen alan opiskelija ja sinulle on jo kerttynyt kokemusta 3D-mallintamisesta. Myös koneistuspiirustusten mitoitusperiaatteet ovat sinulle jo ennestään tuttuja ja hallitset hyvin niiden perusteet. Hyvä perehtyneisyys alaan ja tiedonhakemisen taito auttavat sinua menestymään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä töskentelemään globaalin ja menestyvän yrityksen tehokkaassa kehitystiimissä ja oppimaan lisää tiimissä työkenteleviltä alansa ammattilaisilta. Työssäsi tulet olemaan myös tiiviisti mukana tuotantoympäristössä tapahtuvissa lähtötietojen kartoitustoimissa ja saat hyvän kokonaiskuvan nykyaikaisen tuotantolaitoiksen toiminnasta. Työssä pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden valmistusteknologian käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä oppimaan lisää valitsemaltasi alalta.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.2.2020.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.