(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Marketing
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Hei tuleva markkinoinnin ammattilainen,

Etsimme luovasta digimarkkinoinnista inspiroituvaa, rohkeaa ja idearikasta Marketing Traineeta 18 henkiseen tiimiimme kesän ajalle.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Trainee-jakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Pääpaino kesän 2021 aikana on tuloksellisessa ja mitattavassa luovassa työssä - se voi olla joko visuaalista (kuvat ja videot) tai kerronnallista (copywriting). Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan myös vastuuta ja saat itse johtaa omia vastuualueitasi ja projektejasi.

Markkinointitiimimme etsii jatkuvasti uudenlaisia keinoja oikeiden kohderyhmien tavoittamiseen ja positiivisen muistijäljen jättämiseen. Hyödynnämme monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja ketterää kokeiluihin perustuvaa työskentelytapaa. Onnistuminen vaatii idearikkautta ja ymmärrystä koko markkinoinnin putkesta. 

Mitä odotamme?

Meillä jokainen työntekijä luo itse omat tavoitteensa ja kasvutarinan. Siksi odotamme myös sinulta energistä ja omatoimista asennetta sekä intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Aiempi kokemus markkinoinnista työn tai muun aktiivitoiminnan kautta katsotaan etuna. 

Lisäksi odotamme: 

- Ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin keinoista ja niiden hyödyntämisestä 

- Taitoa tuottaa tai muokata luovaa, kohderyhmille sopivaa sisältöä

- Asiakaslähtöistä näkökulmaa

- Kykyä omaksua uutta nopeasti 

- Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan

- Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja

- Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Mitä tarjoamme? 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 14.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Marketing Manager, Terhi Tella, terhi.tella@visma.com, puh. 050 347 5156. Soittoaika tammikuussa tiistaisin klo 15-16.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 270 asiantuntijaa Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia