(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Marketing (Digital marketing)
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Hei tuleva digitaalisen markkinoinnin ammattilainen,

Etsimme digimarkkinoinnista innostuvaa, energistä ja idearikasta Marketing Traineeta 14 henkiseen tiimiimme kesän ajalle.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Traineejakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan vastuuta ja saat itse johtaa vastuualueitasi ja projektejasi. Meillä et jää tehtävien kanssa yksin vaan tiimin tuki on aina käytettävissä. Onnistumista mittaamme yhteisesti sovittujen tavoitteiden kautta.

Tuotemarkkinointitiimimme etsivät jatkuvasti uudenlaisia keinoja tavoittaa oikeat kohderyhmät ja jättää positiivinen muistijälki. Hyödynnämme monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja ketterää kokeiluihin perustuvaa työskentelytapaa. Onnistuminen vaatii idearikkautta ja ymmärrystä koko markkinoinnin putkesta.

Mitä odotamme?

Meillä jokainen työntekijä luo itse omat tavoitteensa ja kasvutarinan. Siksi odotamme myös sinulta energistä ja omatoimista asennetta sekä intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Aiempi kokemus markkinoinnista tai myynnistä työn tai muun aktiivitoiminnan kautta katsotaan etuna.

Lisäksi odotamme:

- Ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin keinoista ja niiden hyödyntämisestä
- Growth hacking -mentaliteettiä ja ketteryyttä
- Taitoa tuottaa tai muokata luovaa, kohderyhmille sopivaa sisältöä
- Kykyä omaksua uutta nopeasti
- Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan
- Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja
- Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 16.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Growth manager Juha Kuokkanen, juha.kuokkanen@visma.com, puh. 044 347 7869.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.