(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Marketing (Digital marketing)
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Hei tuleva digitaalisen markkinoinnin ammattilainen,

Etsimme digimarkkinoinnista inspiroituvaa, energistä ja idearikasta Marketing Traineeta 14 henkiseen tiimiimme kesän ajalle.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Traineejakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan vastuuta ja saat itse johtaa vastuualueitasi ja projektejasi. Onnistumista mittaamme yhteisesti sovittujen tavoitteiden kautta.

Tuotemarkkinointitiimimme etsivät ja kokeilevat uudenlaisia keinoja tavoittaa oikeat kohderyhmät ja jättää positiivinen muistijälki. Työkaluina käytämme mm. erilaisia digitaalisen markkinoinnin keinoja, growth hackingia ja ketterää työskentelyä. Onnistuminen vaatii idearikkautta ja ymmärrystä koko markkinoinnin putkesta.

Mitä odotamme?

Meillä jokainen työntekijä luo itse omat tavoitteensa ja kasvutarinan. Siksi odotamme myös sinulta energistä ja omatoimista asennetta sekä intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Aiempi kokemus markkinoinnista tai myynnistä työn tai muun aktiivitoiminnan kautta katsotaan etuna.

Lisäksi odotamme:

- Ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin keinoista ja niiden hyödyntämisestä
- Growth hacking -mentaliteettiä ja ketteryyttä
- Taitoa tuottaa tai muokata luovaa, kohderyhmille sopivaa sisältö
- Kykyä omaksua uutta nopeasti
- Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan
- Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja
- Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 17.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Communication manager Tiina Laapio, tiina.laapio@visma.com, puh. 050 365 3949.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.