(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Marketing (Data, analytics & programming)
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Hei tuleva markkinoinnin analytiikan ammattilainen,

Etsimme analyyttista, teknologiaorientoitunutta ja datasta inspiroituvaa Marketing Traineeta 14 henkiseen tiimiimme kesän ajalle.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Traineejakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan vastuuta ja saat itse johtaa vastuualueitasi ja projektejasi. Meillä et jää tehtävien kanssa yksin vaan tiimin tuki on aina käytettävissä. Onnistumista mittaamme yhteisesti sovittujen tavoitteiden kautta.

Kunnianhimoiset tavoitteemme vaativat älykkäitä ja ketteriä keinoja. Teknologia sekä dataan ja analytiikkaan perustuvat oivallukset, toimenpiteet ja testaukset tukevat tuotetiimien sekä luovien ihmisten työskentelyä. Markkinoinnin mittarit kertovat kuinka onnistumme päivittäin, viikoittain ja kuukausittain.

Mitä odotamme?

Meillä jokainen työntekijä luo itse omat tavoitteensa ja kasvutarinan. Siksi odotamme myös sinulta omatoimista asennetta ja intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta, esimerkiksi markkinoinnin analytiikka, tietotekniikka tai matematiikka.

Lisäksi odotamme:

- Systemaattista ja analyyttista toimintatapaa
- Ohjelmointiosaamista tai -ymmärrystä (esim. PHP, HTML, CSS)
- Kokemusta verkkosivujen julkaisujärjestelmistä (esim. Wordpress)
- Ymmärrystä web-analytiikasta ja Googlen työkaluista tai vastaavista analysointi- ja optimointityökaluista
- Kykyä omaksua uutta nopeasti
- Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan
- Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja
- Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 16.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Growth manager Juha Kuokkanen, juha.kuokkanen@visma.com, puh. 044 347 7869.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.