(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee: Marketing (Data, analytics & programming)
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019
Hei tuleva markkinoinnin analytiikan ja ohjelmoinnin ammattilainen,

Etsimme analyyttista, teknologiaorientoitunutta ja datasta inspiroituvaa Marketing Traineeta 14 henkiseen tiimiimme kesän ajalle.

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Traineejakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan myös vastuuta ja saat itse johtaa omia vastuualueitasi ja projektejasi. Onnistumista mittaamme yhteisesti sovittujen tavoitteiden kautta.

Kunnianhimoiset tavoitteemme vaativat älykkäitä ja ketteriä keinoja. Teknologia sekä dataan ja analytiikkaan perustuvat oivallukset, toimenpiteet ja testaukset tukevat luovien ihmisten työskentelyä.

Mitä odotamme?

Meillä jokainen työntekijä luo itse omat tavoitteensa ja kasvutarinan. Siksi odotamme myös sinulta omatoimista asennetta ja intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta, esimerkiksi tietotekniikka tai matematiikka.

Lisäksi odotamme:

- Systemaattista ja analyyttista toimintatapaa
- Ohjelmointiosaamista tai -ymmärrystä (esim. PHP, HTML, CSS)
- Kokemusta verkkosivujen julkaisujärjestelmistä (esim. Wordpress)
- Ymmärrystä web-analytiikasta ja Googlen työkaluista tai vastaavista analysointi- ja optimointityökaluista
- Kykyä omaksua uutta nopeasti
- Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan
- Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja
- Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Mitä tarjoamme?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 17.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Communication manager Tiina Laapio, tiina.laapio@visma.com, puh. 050 365 3949.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme (https://www.visma.fi/ura/avoimet-tyopaikat/) ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.