(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Maintenance
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Tehtävänkuvaus
 
Haemme Metson Tampereen tehtaan Kunnossapito-osastolle kesäharjoittelijoita tehdaspalveluun ja konekunnossapitoon.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset huolto- ja korjaustehtävät kiinteistöautomaation tai työstökoneiden parissa yhdessä kokeneiden asentajien kanssa.

Odotamme sinulta

Odotamme hakijalta oma-aloitteista ja ahkeraa otetta työntekoon sekä hyvää tietoteknistä osaamista. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi sähköautomaatio- tai konetekniikan koulutusohjelma.

Konekunnossapidossa katsomme eduksi aiemman kokemuksen manuaalisten työstökoneiden käytöstä. 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.
 
Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikat täytetään sopivan henkilön löydettyä.

Huomoithan, että edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.