Summer Trainee, Machining
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Kesällä 2021 sinun on mahdollista päästä työskentelemään monipuolisissa koneistuksen tehtävissä Neleksellä. Haemme nyt ventiilitehtaallemme kesätyöntekijöiksi useita koneistajia. Modernilla tehtaallamme valmistamme mm. prosessiteollisuuden venttiileitä sekä niiden sisäosia piensarjatuotantona. Koneistamomme kattaa yhteensä 60 työstökonetta, ja koneistusta teemme kahdessa vuorossa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi kesätyötehtävässä sinulla on työhön tarttuva asenne ja halu oppia uutta. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei kaikissa koneistamon kesätyötehtävissä vaadita. Tehtävät soveltuvat sekä ammatti- että korkeakouluopiskelijoille, ja opiskelualasi voi olla tehtävästä riippuen esimerkiksi kone- ja metalliala tai automaatioala.

Mikäli sinulle on jo karttunut kokemusta koneistuksesta, tarjoamme tulevana kesänä myös vaativampia tehtäviä koneistuksen parissa. Haastavammat kesätyötehtävämme edellyttävätkin työkokemusta konepajateollisuudesta, prosessiteollisuudesta tai automaatiosta ja niihin vaaditaan koneenpiirustusten lukutaitoa. Kaikissa tehtävissämme edellytetään suomen kielen taitoa, ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. NC-koneiden tunteminen ja käyttö luetaan eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

Ansiokkaasta ja hyvin suoritetusta kesätyöstä on myös hyvät mahdollisuudet ponkaista vakituisiin tehtäviin Neleksellä - vaikkapa jo heti kesätyökauden jälkeen!

 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää: http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot