(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Machining
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävästä

Kesällä 2020 sinun on mahdollista päästä työskentelemään monipuolisissa koneistuksen tehtävissä Metsolla. Haemme nyt ventiilitehtaallemme kesätyöntekijöiksi useita koneistajia. Modernilla tehtaallamme valmistamme mm. prosessiteollisuuden venttiileitä sekä niiden sisäosia piensarjatuotantona. Koneistamomme kattaa yhteensä 60 työstökonetta, ja koneistusta teemme kahdessa vuorossa.

Menestyäksesi

Menestyäksesi kesätyötehtävässä sinulla on työhön tarttuva asenne ja halu oppia uutta. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei kaikissa koneistamon kesätyötehtävissä vaadita. Tehtävät soveltuvat sekä ammatti- että korkeakouluopiskelijoille, ja opiskelualasi voi olla tehtävästä riippuen esimerkiksi kone- ja metalliala tai automaatioala. Mikäli sinulle jo karttunut kokemusta koneistuksesta, tarjoamme tulevana kesänä myös vaativampia tehtäviä koneistuksen parissa. Haastavammat kesätyötehtävämme edellyttävätkin työkokemusta konepajateollisuudesta, prosessiteollisuudesta tai automaatiosta ja niihin vaaditaan koneenpiirustusten lukutaitoa. Kaikissa tehtävissämme edellytetään suomen kielen taitoa, ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. NC-koneiden tunteminen ja käyttö luetaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta. Avoin ja mutkaton työilmapiiri ja työkaverit toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi. Ansiokkaasta ja hyvin suoritetusta kesätyöstä on myös hyvät mahdollisuudet ponkaista vakituisiin tehtäviin Metsolla - vaikkapa jo heti kesätyökauden jälkeen!

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.
Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää: http://kesaduuni.org/.
Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.