(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Machining
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävästä

Kesällä 2018 sinun on mahdollista päästä työskentelemään monipuolisissa koneistuksen tehtävissä Metsolla. Haemmekin nyt ventiilitehtaallemme kesätyöntekijöiksi useita koneistajia. Modernilla tehtaallamme valmistettamme mm. prosessiteollisuuden venttiileitä sekä niiden sisäosia - pienisarjatuotantona. Koneistamomme kattaa yhteensä 60 työstökonetta ja koneistusta teemme kahdessa vuorossa.

Menestyäksesi

Menestyäksesi kesätyötehtävässä sinulla on työhön tarttuva asenne ja halu oppia uutta. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei kaikkissa koneistamon kesätyötehtävissä vaadita.Tehtävät soveltuvat sekä ammatti- että korkeakouluopiskelijoille ja opiskelualasi voi olla tehtävästä riippuen vaikkapa kone- ja metalliala tai automaatioala.

Mikäli sinulle jo karttunut kokemusta koneistuksesta, niin tarjoamme myös tulevana kesänä vaativampia tehtäviä koneistuksen parissa. Haastavammat kesätyötehtävämme edellyttävätkin työkokemusta konepajateollisuudesta, prosessiteollisuudesta tai automaatiosta ja niihin vaaditaan koneenpiirustusten lukutaitoa. Kaikissa tehtävissämme edellytetään suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. NC-koneiden tunteminen ja käyttö luetaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta. Avoin ja mutkaton työilmapiiri ja työkaverit toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi.

Ansiokkaasta ja hyvin suoritetusta kesätyöstä on myös hyvät mahdollisuudet ponkaista vakituisiin tehtäviin Metsolla - vaikkapa jo heti kesätyökauden jälkeen!

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.