(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Logistics
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Haemme keräilijöitä kesätyöhön Metso Flow Control Oy:n teollisuusventtiilitehtaalle Vantaan Hakkilaan. Valmistamme vaativia virtauksensäätöratkaisuja muun muassa öljy- ja kaasuteollisuuden prosesseihin. Kesätyöntekijänä pääset toimimaan osana maailmanluokan tuotantoprosessia vastaten kokoonpanossa tarvittavien materiaalien keräämisestä trukilla ja käsin.

Keräilijän tehtäviin kuuluvat venttiiliyhdistelmien osien keräily, keräyslistojen kuittaaminen ja valmiiden keräysten toimittaminen loppukokoonpanoon sekä varaston järjestyksen ylläpito ja inventointi. Lisäksi keräilijän tehtäviä voivat olla muun muassa materiaalin vastaanotto ja hyllytys.

Menestyäksesi

Keräilijän kesätyötehtävissä menestyäksesi olet logistiikka-alan opiskelija tai sinulla on entuudestaan kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hakijoissamme myös kykyä toimia systemaattisesti, reipasta luonnetta, ahkeruutta ja soveltuvuutta trukkitöihin. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran fyysistä nostotyötä. Trukinajotaito luetaan eduksesi.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä toiminnassa, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta tiimityöskentelyyn. Hoidat aloittamasi asiat loppuun asti. Englannin kielen osaamisesta ja tietokoneohjelmistojen perusosaamisesta on etua tehtävässä.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.