Summer Trainee, Logistics Supervisor
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävä

Haemme kesäharjoittelijaa logistiikan työnjohtoon Vantaalle. Tehtävänäsi on logistiikan päivittäisjohtaminen logistiikan eri osa-alueilla, joita ovat mm. tavaran vastaanotto, tehtaan päävarasto, sisäiset materiaalivirrat, keräilytoiminnot sekä toimintojen mahdollistaminen (esim. trukkien toimivuus (huoltopyynnöt tarvittaessa)). Lisäksi tehtäviisi kuuluu logistiikan kehitystehtäviä ja sisäisten sekä ulkoisten sidosrymien kanssa työskentely ja varastonhallinta. Työnjohtovastuu on noin 25 logistiikkatyöntekijästä.


Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vastuullisen vaikuttamisen ja valmentavan ja osallistavan johtamisen taidot, perusosaaminen LEAN-filosofiasta, perustiedot tehdaslogistiikasta, esimiehenä toimimisen perustiedot mm. työsuhde- ja työehtosopimusasioihin liittyen sekä hyvä osaaminen tietojärjestelmistä. 


Tarjoamme

Keräilyn työnjohtajana henkilö vaikuttaa tehtaan jokaisen arvovirran materiaalinsyöttöön (ja siten tuotokseen) ratkaisevasti. Varastoprosessin ja inventoinnin vetäjänä henkilön toiminnalla on suuri merkitys saldojen oikeellisuuteen ja siten tehtaan toimitusvarmuuteen.

Miksi töihin Nelekselle?
Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoa

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413653
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa