(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Logistic Worker
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Tehtävänkuvaus

Haemme DCE Tampere Warehouse -varaosavaraston työtehtäviin oma-aloitteisia ja energisiä kesätyöntekijöitä. Työnkuvaan kuuluu mm. lähetysten vastaanottoa, purkamista ja hyllytystä, tuotteiden keräilyä sisä- ja ulkovarastossa sekä varaosien pakkaamista lähetystä varten.

Odotamme sinulta

Valittavilta henkilöiltä odotamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä energistä otetta ja innokkuutta uusia työtehtäviä kohtaan.

Aiempi varastotyökokemus, trukilla-ajokokemus sekä SAP-toiminnanohjausjärjestelmän kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.02.2020 mennessä.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.