(Poistunut julkaisusta)

Summer trainee, Laskuttaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Haemme Marketing & Service -liiketoiminta-alueen Back Office, Invoicing -tiimiin

Laskuttajaa

Back Office, Invoicing -tiimi kuuluu Business Support -yksikköön, jonka tehtävänä on liiketoiminnan tuki ja kehittäminen. Keskeiset työtehtäväsi laskuttajana ovat päivittäiset täsmäytykset, tilaus-toimitusketjun hallinta, laskunkorjaukset sekä kuukausikatkoon liittyvien työtehtävien hoito. Laskutusprosessin kehittäminen ja optimointi ovat meille tärkeää, joten samalla pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin. 

Haemme henkilöä, joka on joustava ja pystyy sitoutumaan kesätyöhön aina toukokuun alusta elokuun loppuun. Odotamme sinulta tehokkuutta, luotettavuutta, nopeaa oppimista, kykyä priorisoida työtehtäviä sekä Microsoft Excel -taulukkolaskentaohjelman monipuolista osaamista. Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kaupallisia opintoja sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky mahdollistavat työssä menestymisen.

Tarjoamme vastuullisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet kehittyä. Pääset työskentelemään ammattitaitoisen tiimin kanssa, jossa on hyvä yhteishenki. Tarjoamme kattavan perehdytyksen antaaksemme parhaat valmiudet työhön. Perehdytyksen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus tehdä osittain etätöitä. 

Nesteen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tehtävä on määräaikainen kesätyö, jonka jälkeen voimme mahdollisesti keskustella myös syksyn tuntityöstä. 

Hakuaika päättyy 28.2.2018

Käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Liitä hakemukseesi saatekirje, ansioluettelo ja opintorekisteriote.