(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee / Kesätyöntekijä
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Oletko it-alan opiskelija ja vielä vailla kesätyöpaikkaa?

Tule meille Nebulaan kesätyöntekijäksi asiantuntijatiimiin Helsinkiin, jossa kanssasi työskentelee rautaisia verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa. Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä ja tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tartu hienoon mahdollisuuteen oppia uutta palvelin- ja pilviratkaisuista!

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten aiheet koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä, sekä kaikkea verkkotunnus- ja maksupäätepalveluiden väliltä. 

Sinulla on jo aiempaa kokemusta erilaisista teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä. Olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja osaat myös dokumentoida työsi tulokset. Ennen kaikkea olet innokas kehittämään osaamistasi ja sinulla on loistava palveluasenne.

Toivomme sinulta

  • perustason osaamista it-infrastruktuurista: palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaitteista
  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja it-ongelmien ratkaisusta
  • kykyä priorisoida tehtäviä ja omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
  • sujuvaa suomen ja mieluusti myös englannin kielen taitoa

Mansikkana kakun päällä arvostaisimme aiempaa tuntemusta tai innostusta mm. seuraavista teknologioista: DNS, IMAP, SMTP, Office 365, Linux, Apache, MySQL SSL, SSH. Alan opinnot katsotaan eduksi ja tehtävä sopiikin mainiosti esim. opiskelijalle työharjoittelupaikaksi. Tehtävä on määräaikainen ja kesto sopimuksen mukaan. Toiveenamme on, että pystyisit kuitenkin työskentelemään tiiviisti kesäkuukausien (kesäkuu-elokuu) ajan.

Nebulalla saat hauskan ja rennon kotoisan työympäristön, jossa pääset kasvattamaan osaamistasi uudelle levelille yhdessä pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä perehdytystä tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen työterveyshuollon, lounasedun ja runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen nopeasti, viimeistään 21.5.2018 mennessä! Haemme useita kesätyöntekijöitä palvelutiimeihimme ja paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy. 

Lisätietoja tehtävästä ja Nebulasta antaa mielellään Jani Niinivirta, jani.niinivirta@nebula.fi.