Summer Trainee, IT Specialist
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Haemme nyt IT-Spesialistia kesätöihin Neleksen Vantaan toimipisteeseen. Tehtävässäsi toimit tuotannon menetelmäkehitystiimin apuna tehtaan tiedonsiirron, tiedonkäsittelyn ja laitetuen alueella. Menetelmäkehitystiimin tehtäviin kuuluu olemassa olevien tuotannon laitteiden toiminnan varmistaminen ja kehittäminen. Tehtävä sisältää myös tuotannon prosessien dokumentointia, jolla varmistetaan IT Helpdeskin häiriötön toiminta.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tässä haastavassa kesätyötehtävässä olet tietoteknisen alan opiskelija ja sinulle on jo kertynyt kokemusta IT-asioista. Hallitset tietokoneen, käyttöjärjestelmien ja tietoverkkojen perusrakenteet ja periaatteet. Hyvä perehtyneisyys alaan ja tiedonhakemisen taito auttavat sinua menestymään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään globaalin ja menestyvän yrityksen tehokkaassa kehitystiimissä ja oppimaan lisää tiimissä työskenteleviltä alansa ammattilaisilta. Työssäsi tulet olemaan myös tiiviisti mukana tuotantoympäristössä tapahtuvissa lähtötietojen kartoitustoimissa ja saat hyvän kokonaiskuvan nykyaikaisen tuotantolaitoksen toiminnasta. Työssä pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden valmistusteknologian käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä oppimaan lisää valitsemaltasi alalta.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Lisätietoa tehtävästä antaa Jari-Antero Sivula, jari.sivula@neles.com, 0503171246.

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot