(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, IT Specialist
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Haemme nyt IT-Spesialistia kesätöihin Metson Vantaan toimipisteeseen. Tehtävässäsi toimit tuotannon menetelmäkehitystiimin apuna tehtaan tiedonsiirron, tiedonkäsittelyn ja laitetuen alueella. Menetelmäkehitystiimin tehtäviin kuuluu olemassa olevien tuotannon laitteiden toiminnan varmistaminen ja kehittäminen. Tehtävä sisältää myös tuotannon prosessien dokumentointia, jolla varmistetaan IT Helpdeskin häiriötön toiminta.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tässä haastavassa kesätyötehtävässä olet tietoteknisen alan opiskelija ja sinulle on jo kerttynyt kokemusta IT-asioista. Hallitset tietokoneen, käyttöjärjestelmien ja tietoverkkojen perusrakenteet ja periaatteet. Hyvä perehtyneisyys alaan ja tiedonhakemisen taito auttavat sinua menestymään tässä mielenkiintoisessa tehtävässä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden päästä töskentelemään globaalin ja menestyvän yrityksen tehokkaassa kehitystiimissä ja oppimaan lisää tiimissä työkenteleviltä alansa ammattilaisilta. Työssäsi tulet olemaan myös tiiviisti mukana tuotantoympäristössä tapahtuvissa lähtötietojen kartoitustoimissa ja saat hyvän kokonaiskuvan nykyaikaisen tuotantolaitoksen toiminnasta. Työssä pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden valmistusteknologian käyttöönottoon ja kehittämiseen sekä oppimaan lisää valitsemaltasi alalta.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.