(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Human Resources
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme harjoittelijaa Metson Suomen yksiköiden HR-tiimiin Tampereelle.

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti henkilöstöasioiden hoitamiseen. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa rekrytoinneissa avustaminen sekä erilaisten työsuhdeasioiden hoitaminen muun HR-tiimin ja esimiesten tukena.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävävässä opiskelet henkilöstöjohtamiseen tai -hallintoon liittyvää yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa ja sinulla on palava halu oppia ja kehittyä HR-asioissa. Arvostamme työkokemusta henkilöstöasioiden hoitamisessa, mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Pidät työskentelystä ihmisten kanssa ja toimit tehokkaasti osana tiimiä. Käytät sujuvasti Exceliä ja olet kiinnostunut työskentelemään myös erilaisten HR-järjestelmien parissa. Viestit sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi.

Toivomme, että voit aloittaa työn huhtikuussa ja työskennellä kanssamme elokuun loppuun.

Tarjoamme

HR-harjoittelijana pääset toimimaan osana kansainvälisen yrityksen HR:ää ja työskentelemään monipuolisesti työsuhteen elinkaareen liittyvien asioiden parissa. Pääset kasvamaan ja oppimaan HR-tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me Metsolla uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 29.2.2020. Muistathan ilmoittaa hakemuksesi yhteydessä, mistä päivästä alkaen olisit käytettävissämme!

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää: http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.