(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Engineering
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävästä

 

Haemme kesätyöntekijää mekaanisen suunnittelun tehtäviin Vantaan Hakkilan toimipisteeseemme


Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu mm. teollisuusventtiilien osien mallinnusta, mitoitusta ja työpiirustusten tekoa sekä tuotteiden suunnittelunimikkeiden datan hallintaa. Myös tuotteiden ylläpito- ja kehitystehtävät ovat osa työtäsi kesätyöntekijänä.


Menestyäksesi

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on takana vähintään kaksi vuotta korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopintoja esimerkiksi konetekniikassa. Aikaisempi kokemus ja osaaminen koneenpiirustuksesta sekä CAD- ja PDM -ohjelmista luetaan eduksesi.

 

Olet luoteeltasi oma-aloitteinen ja pidät haasteista. Sinulla on oikea työtä pelkäämätön asenne ja ole motivoitunut työssäsi. Sinulla on hyvät ryhmätyötaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työskentelet sujuvasti myös enlannin kielellä.

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tekniikan alalla tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

 

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

 

Lisätietoja

 

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.