(Poistunut julkaisusta)

Summer trainee, Engineering, Configurators
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Kesäharjoittelu sisältää SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuote- ja myyntikonfiguraattoreiden datanhallintaan liittyviä tehtäviä, joilla varmistetaan datan yhteneväisyys ja hallinta konfiguraattoreissa sekä PDM/PLM-järjestelmien kanssa. Tehtävään sisältyy erityisesti konfiguraattoreiden ylläpitoon liittyvän tukidokumentaation päivityksiä. Lisäksi tehtävään kuuluu SharePoint-sivustojen päivityksiä.

Menestyäksesi

Tehtävä soveltuu esimerkiksi koneensuunnittelun, tuotantotalouden tai tiedonhallinnan opiskelijalle. Office 365 -työkalujen osaaminen on etu, minkä lisäksi arvostamme mahdollista SAP-järjestelmän osaamista.

Odotamme hakijan olevan innokas oppimaan uutta ja ratkaisemaan ongelmia. Tehokasta tiimityöskentylyä varten arvostamme oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta.

Työskentely tapahtuu Tampereen toimipisteessä.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamista dynaamisessa tiimissä, Leanin toimintaympäristön sekä näköalapaikan kansainvälisen yrityksen tuotedatan ja prosessien hallintaan

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.