(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Embedded Software
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Etsimme nyt kesäharjoittelijaa sulautetun ohjelmiston kehitykseen Neles Smart Products R&D -tiimiin, Metso Valves -liiketoimintaamme Vantaalle. Liiketoimintayksikkömme on erikoistunut teollisuusventtiileihin ja älykkäisiin venttiiliohjaimiin. Tiimimme kehittää venttiiliohjaimia sekä niiden diagnostiikkaa ja kunnonvalvontaa.
Tiimissä pääset työskentelemään esimerkiksi flash-muistien tiedostojärjestelmän, antureiden ajureiden, säätöalgoritmien integroinnin, kenttäväyläkommunikoinnin, automaattisen ja manuaalisen testauksen ja graafisten käyttöliittymien parissa.

Menestyäksesi

Odotamme, että olet kiinnostunut sulautetuista järjestelmistä ja että opiskelet ohjelmistokehitystä. Hallitset C/C++ -kielen ja osaat ehkä Pythonia. Kiinnostus myös Windows-sovellusten kehittämiseen on tehtävässä eduksi. Lopullinen vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä, joissa oppii uutta. Avoin ja mutkaton työilmapiiri ja työkaverit toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.