Summer Trainee, Document Inspection
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Haemme Vantaan venttiilitehtaallemme harjoittelijaa laatuosaston dokumenttitarkastajan tehtävään. Työnkuvaan kuuluu materiaali- ja NDE-todistusten tarkastaminen ja tallennus Valve Certiin. Lisäksi työhön sisältyy vastaanottotarkastuksessa ja kokoonpanossa havaittujen todistuspuutteiden selvitystä.

 

Menestyäksesi

Tehtävä soveltuu sekä ammattikorkea- että korkeakouluopiskelijoille. Opiskeluala voi olla esimerkiksi materiaalitekniikka. Materiaalitodistusten ja kappaleiden tuntemus katsotaan eduksi. Sosiaalisuus ja hyvät yhteistyövalmiudet ovat oleellisia tehtävän kannalta. Tehtävä edellyttää myös englannin kielen hyvää hallintaa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413839
  • Tehtäväalue: , Toimistotyö
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa