(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Customer Service Specialist
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävästä

Order Management -tiimi etsii kolmea Trainee, Customer Service Specialistia 4kk:n määräaikaisuuteen sijaistamaan tiimin kesälomia, jotka painottuvat heinä-elokuulle. Mikäli pystyt aloittamaan jo aikaisemmin keväällä ja työskentelemään yli 4kk, mainitsethan siitä hakemuksessasi, sillä tähänkin on mahdollisuus.

No mitä me sitten teemme? Order Management -tiimi vastaa asiakaspalvelusta Metson globaalille myyntiyhtiöverkostolle. Toimitamme myynnille tietoa tilausten etenemisestä tuotannossa ja toimimme tilausten ensisijaisena kontaktipisteenä sekä myynnille että tuotannolle. Kyseessä on siis erinomainen näköalapaikka tilaus-toimitusketjun toimintaan. Toimenkuva on erittäin laaja ja siksi lohkaisemme siitä sopivan palasen perehdytettäväksi lyhyen määräaikaisuuden ajaksi. Mikäli sinulla on tilaus-toimitusprosessin hallintaan liittyvää aiempaa kokemusta, saat osaamisesi mukaan laajemmin vastuuta.

Menestyäksesi

Meille tärkeintä on, että olet sitoutunut Metson arvoihin ja loistat asiakaspalvelutilanteissa. Sinun tulisi olla innokas etsimään tietoa eri järjestelmistä ja kontaktoimaan sidosryhmiämme (esim. tuotannonsuunnittelu ja osto, keräily, pakkaamo, huolinta, lähettämö, saapuva tavara jne.). Olet tehokas analysoimaan selvittelyjen tuloksia ja kääntämään ne selkokieliseksi ja käyttäjäystävälliseksi viestinnäksi asiakkaillemme.

Tiimissämme on loistava yhteishenki ja vaikka työ onkin itsenäistä, sitä tehdään päivittäin tiimityönä kaikkein vaikeimpia tilanteita ratkoen. Toivomme siis, että olet parhaimmillasi tiimityöskentelytilanteissa etkä arkaile kysyä apua tai varmistaa ymmärtämääsi kun olet epävarma. Ehdottomana reunaehtona tehtävässä on sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito. Käytämme englantia kaikkeen asiakaspalveluun sekä myös tiimin sisäisessä kommunikoinnissa. Myös suomen kielen sujuva taito on välttämätön kommunikaatiossa yhdessä Helsingin Tehtaan sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.