Summer Trainee, Customer Inspection Logistics
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakastarkastukseen osastojärjestelijää kesätyöhön Metso Flow Control Oy:n teollisuusventtiilitehtaalle Vantaan Hakkilaan. Valmistamme vaativia virtauksensäätöratkaisuja muun muassa öljy- ja kaasuteollisuuden prosesseihin. Kesätyöntekijänä pääset toimimaan osana maailmanluokan tuotantoprosessia vastaten kokoonpanossa tarvittavien materiaalien keräämisestä trukilla ja käsin.

Osastojärjestelijän pääasiallinen työtehtävä on hallinnoida kuljetuksia oman tehtaan ja ulkoisten varastojen välillä sekä toimia asiakastarkastuksen tukena tarkastusten aikana. Tuet myös tarvittaessa sisäisten tuotantoprosessien kuljetuksia.

Menestyäksesi

Osastojärjestelijän kesätyötehtävissä menestyäksesi olet logistiikka-alan opiskelija tai sinulla on entuudestaan kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hakijoissamme myös kykyä toimia systemaattisesti, reipasta luonnetta, ahkeruutta ja soveltuvuutta trukkitöihin. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran fyysistä nostotyötä. Trukinajotaito luetaan eduksesi.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä toiminnassa sekä oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta tiimityöskentelyyn. Hoidat aloittamasi asiat loppuun asti. Englannin kielen osaamisesta ja tietokoneohjelmistojen perusosaamisesta on etua tehtävässä.

Tarjoamme
Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot