(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Credit Control
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

#SummerWithNeste


Nesteen kesäharjoittelijahaku on käynnissä! Tarjoamme mielenkiintoisia luotonvalvonnan tehtäviä osana Marketing & Services Credit Control -tiimiä.

Työtehtäväsi kesän aikana

Keskeisimmät tehtäväsi kesän aikana ovat

 • Luottopäätöksien ja käyttörajakorotuksien laatiminen sekä asiakkaiden luottoluokittelu
 • Perintä- ja maksumuistutustoiminnot
 • Toimituslupakäsittely
 • Vakuuksien sekä ennakkomaksujen määrittely ja käsittely
 • Luottotappiokirjaukset
 • Asiakaspalvelu kuluttaja- sekä yritysasiakkaiden kanssa


Tehtävien kautta saat kokemusta rahoitus- ja perintäalalta ja pääset mukaan aktiiviseen ja ammattitaitoiseen tiimiin. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, toimittajien, yhteistyökumppaneiden sekä muiden osastojen kanssa varmistaen erinomaisen asiakaspalvelun, saavuttaen tarvittavat tulokset, tukien tiimin tarpeita sekä vahvistaen työyhteisöä.


Menestyksen avaimet

Olet motivoitunut oppimaan uutta, ja viihdyt joukossa, jossa turvallisuus, vastuullisuus ja ammattimaisuus ovat työn kantavia voimia.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Kaupallisen alan opinnot: lukio, AMK, yliopisto
 • Luonteva työskentely numeroiden parissa
 • Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja/tai toimistotöistä
 • Asiakastyötä pelkäämätön asenne
 • Yhteistyökyky ja aktiivinen ote työhön
 • Hyvä paineensietokyky
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito 


Arvostamme myös

 • Hyviä tietoteknisiä taitoja, esim. Excel, MS Axa, Oracle, MS Office, Google, SAP kokemus katsotaan eduksi
 • Ruotsin kielen taitoa                                                                                                                                                                 

Kokemus rahoitus- tai perintäalalta on tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä, sillä tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia ja kehittyä.

Meille on tärkeää, että kesäharjoittelusi tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen kesän alussa.

Kesän aikana saat verkostoitua ja tehdä yhteistyötä sekä muiden kesäharjoittelijoiden että Nesteen omien osaajien kanssa. Saat tilaisuuksia tutustua Nesteeseen yrityksenä ja meillä olevaan osaamiseen ja tuoda myös oman äänesi kuuluviin. Jos välittäminen, yhteistyö ja rohkeus ovat myös sinun arvojasi, voit hyvinkin olla seuraava harjoittelijamme.

Tule osaksi tulevaisuuden rakentamista!

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.

Kesätyön valintaprosessiin voi kuulua alkuvaiheessa mahdollinen video- tai puhelinhaastattelu, sekä henkilökohtainen haastattelu Espoossa. Tarvittaessa, pandemiatilanteen niin vaatiessa, järjestämme myös haastattelun etäyhteyksin.

Hae tehtävää viimeistään 7.2.2021. Liitä mukaan työhakemus ja ansioluettelo.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com

Jos sinut valitaan tehtävään, pyydämme sinua käymään Nesteen terveystarkastuksessa, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen. Joihinkin tehtäviin liittyy myös suostumuksellasi tehty turvallisuusselvitys. Opastamme näissä tarpeen mukaan. Mikäli etätyösuositus jatkuu alkavan kesäharjoittelujakson aikana, saat lisätietoa esimieheltäsi.


Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4400 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi.

Katso lisää sivuiltamme https://www.neste.com/