Summer Trainee, Contract Engineering
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Haemme Vantaalle kesäharjoittelijaa Contract Engineerin tehtäviin ja osaksi päivittäistilausten globaalin myynnin tukiorganisaatiota.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti valittujen asiakkuuksien tilausten koordinoiminen yhdessä sidosryhmien kanssa. Tähän kuuluu oleellisesti tilausten seuranta ja aikataulutus. Olet vastuussa tilausten priorisoimisesta, asiakastarkastusten läpiviennistä ja asiakasvierailujen valmistelusta ja läpiviennistä, sekä tekninen tuki myynnistä tulevien kyselyiden ja pyyntöjen pohjalta.

Työssäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä eri sidosryhmien, kuten myynnin, tuotelinjan, tilausten käsittelyn, tilauskohtaisen suunnittelun, tuotannon sekä laadun kanssa.
 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo entuudestaan teknistä osaamista ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Tehtävä soveltuu niin ammattikorkeakoulu- kuin yliopisto-opiskelijallekin. Voit opiskella esimerkiksi kone-, automaatio- tai prosessitekniikan tai tuotantotalouden koulutusalaloilla. Tietämys tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä prosessi-, automaatio- tai venttiiliteollisuudessa katsotaan eduksesi.

Tehtävä sopii sinulle, joka koet olevasi omimmillasi tiimityössä, jossa pääset aktiivisesti jakamaan ideoitasi ja osaamista tiimin muiden jäsenten kanssa. Olet hyvä ratkaisemaan ongelmia ja teet rohkeasti päätöksiä tiukoissakin tilanteissa. Koska työkielemme on pääasiassa englanti, tulet erinomaisesti toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä. 

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Neleksellä? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot