(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Assistant
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Tehtävänkuvaus

Haemme kesäharjoittelijaa assistenttitiimiin Tampereen tehtaallemme ajalle 1.6.-28.8.2020.

Assistenttiharjoittelijan työtehtävät pitävät sisällään mm.:

  • sisäistä viestintää
  • laskujen tiliöintiä
  • kokousjärjestelyissä avustamista
  • assistenttien avustamista
  • muita toimistotyön juoksevia työtehtäviä.

Odotamme sinulta

Olet opintojen loppuvaiheessa oleva esim. kaupallisen alan opiskelija. Toivomme että olet ulospäinsuuntautunut, reipas, omatoiminen ja joustava. Kirjallinen ja suullinen englannin kielen taitosi on hyvä.

Aiempi kokemus kesätyöstä toimistotehtävissä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa tarvittaessa sähköpostitse Marja-Liisa Järvinen, Administration Team Leader, marja-liisa.jarvinen(at)metso.com. Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.2.2020.

Metso on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.