Summer Trainee, Assembly
Neles

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävästä

Haemme nyt Hakkilan venttiilitehtaall, special- ja heavy stream -osastoille asentajia kesätyötehtäviin venttiilien- ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen. Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa kokoonpanotyötä, testausta ja valmiiden tuotteiden tarkastusta.

Työt sisältävät mekaanisia, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennustöitä sekä tuotetestausta ja tarkastusta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Kesäharjoittelu tehdään pääsääntöisesti 1.4.-30.9.2021 välisenä aikana.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulle on jo kertynyt tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai työkokemusta kokoonpanotyöstä. Sinulla on reipas ja positiivinen ote työhön, etkä kaihda reipasta työtahtia. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Miksi töihin Nelekselle?

Kiinnostaako työ uudessa kunnianhimoisessa kasvuyrityksessä? Kutsumme sinut mukaan kehittämään uutta määritelmää luotettavuudelle, kasvamaan asiakkaan kanssa, tunnustamaan potentiaalisi ja kehittämään taitojasi. Suuntaa katse tulevaisuuteen kanssamme.

 

Lisätietoja

Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021.

Neles on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.

Kannustamme työntekijöitämme savuttomuuteen ja olemme Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot