(Poistunut julkaisusta)

Summer Trainee, Assembler
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävästä

Haemme nyt Hakkilan venttiilitehtaalle kokoonpanijoita kesätyötehtäviin venttiilinohjainten valmistukseen, toimilaitekokoonpanoon ja maalaamolle. Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa kokoonpanotyötä, testausta ja valmiiden tuotteiden tarkastusta.

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulle on jo kertynyt tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai työkokemusta kokoonpanotyöstä. Sinulla on reipas ja positiivinen ote työhön, etkä kaihda reipasta työtahtia. Tehtävissä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme eri alojen opiskelijoille monipuolisia, vastuullisia ja haastavia kesätyötehtäviä. Pääset kasvamaan ja oppimaan tehtävissä, joissa työpanoksellasi on merkitystä.

Me uskomme, että kaikki alkaa henkilökohtaisesta kiinnostuksesta ja uteliaisuudesta. Jos et pelkää tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan, olet ehkä juuri sopiva hakija. Tarjoamme aidosti kansainvälisen työpaikan, jossa olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme ja ratkaisuistamme. Metsolla yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tavoitehakuisuus ja ystävällinen ja kunnioittava kulttuuri. Työkaverisi toivottavat kesätyöntekijät tervetulleiksi; tulet työskentelemään avoimessa, mutkattomassa ja ystävällisessä työilmapiirissä.

Lisätietoja

Kiinnostaako kesäduuni Metsossa? Hae tehtävään Apply-painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2018.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.