Summer recruiter, Finland
Face2Face Design & Communication

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Haluatko työskennellä kesän REKRYTOIJANA kansainväliselle yritykselle Helsingin toimistollamme?

 

Face2Face on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja Kenttämarkkinoinnissa ja viestinnän alalla. Työskentelemme kansainvälisten asiakkaiden kanssa, jotka edustavat lukuisia vahvoja ja vakiintuneita tuotemerkkejä kuten American Express, Plan International, Shell, Pfizer, VISA ja Warner Music. Työllistämme tällä hetkellä 450 työntekijää Oslossa, Tukholmassa, Helsingissä, Zürichissä ja Brysselissä.

 

Tiedätkö, millainen on hyvä myyjä? Omaatko hyvät kommunikointitaidot? Mahtavaa.

Etsimme nyt kesän ajaksi kokopäiväistä rekrytoijaa vastaamaan kesätyöpaikkojen rekrytoinnista kenttämarkkinoinnin osastollemme. Tehtävässäsi olet osa rekrytointitiimiämme ja vietät päiväsi rekrytoiden kampanjahenkilöstöä hallinnoiden koko rekrytointiprosessia lahjakkuuksien kartoittamisesta hakemusten käsittelyyn, haastattelujen toteuttamiseen ja sopivien henkilöiden palkkaamiseen asti. Tehtävä on määräaikainen kesäksi 2019, ja työskentelyn ajankohta on sovittavissa. 

Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaistaenglannin kielen taitoa. Kokemus myynnistä ja/tai rekrytoinnista katsotaan eduksi, mutta koulutamme sinut täysin tehtävääsi ja tarjoamme sinulle mahtavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän jo tänään hakemuksesi osoitteeseen ayrin.majidi@face2face.eu ja hae osaksi kasvavaa huipputiimiämme!

Meihin voit tutustua lisää: https://face2facecreatives.com

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249127
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki