Summer Promoter, Tour
Arena Persona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Arena Persona hyödyntää viestinnän konsepteja, installatioita ja digitaalisia työvälineitä, jotka aktivoivat sekä luovat keskustelua brändin ja kuluttajien välille.

 

Etsimme asiakkaillemme uusia brändilähettiläitä kiertämään ympäri Suomea kesäksi tai pidemmäksikin aikaa !


Työssäsi edustat kansainvälisiä brändejä, vastaten heidän kenttämarkkinoinnista sekä uusasiakashankinnasta. 


Työskentely tapahtuu erilaisissa toimipaikoissa, kuten kaupungin katukuvassa ja ostoskeskuksissa.

Tiimiimme etsimme iloisia ja sosiaalisia persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, erinomaista suomen kielen taitoa sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, kattavan koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Työ on kokoaikainen ja palkkaus kuukausipalkka + provisio. Työsuhteen kesto on neuvoteltavissa hakijan toiveiden mukaan (min. 6 vk).


Oletko henkilö, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä, pidät tiimityöskentelyä vahvuutena, olet työkaverina positiivinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan? Mahtavaa, sillä me etsimme juurikin sinua!


Brändilähettiläänä Tourissa edustat isoja kansainvälisiä brändejä, tulet matkustamaan ympäri suomea ja pääset kokemaan kaiken pienistä ja sympaattisista kylistä suurimpiin kaupunkeihin. Työyhteisö tourilla on tiivis ja kolleegat mukavia joten kiertueelta on todennäköistä saada myös elinikäisiä ystäviä!


Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1275894
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kotka, Lahti, Vantaa