(Poistunut julkaisusta)

Sulautettujen ohjelmistojen suunnittelija
Patria

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020
Patria
Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

Sulautettujen ohjelmistojen suunnittelijaa 

(Embedded Software Engineer)

vedenalaisten valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin. 

Embedded Software Engineerinä vastaat piirilevytason ohjelmistojen suunnittelusta, kehityksestä ja testauksesta. Työskentelet läheisessä yhteistyössä elektroniikkasuunnittelijoiden ja DSP-suunnittelijoiden kanssa, joten vähintään perusymmärrys elektroniikkasuunnittelusta on välttämätön. Sulautettu ohjelmistokehitys tehdään C/C++:lla pääosin Linux-ympäristössä. 

Eduksi katsotaan, jos olet työskennellyt aiemmin erilaisten mittaus- ja ohjausjärjestelmien parissa ja ymmärrät sekä analogia- että digitaalisensoreiden mittausta. Ymmärrys signaalinkäsittelystä on myös eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheista erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Kyseessä on Patrian oma tuote, jonka kehitys tapahtuu kokonaisuudessaan talon sisällä. Pääset siis osallistumaan myös koko järjestelmän suunnittelu- ja testaustoimintaan. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi!

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat  mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 31.10.2020 mennessä. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi tai 050 466 1062.

 

Hae tehtävään tästä


Sijainti: Hatanpään valtatie 30, Tampere