(Poistunut julkaisusta)

Suklaamyyjä Joulutorille
Kultasuklaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Iittalan Lasimäellä sijaitseva punainen talo kätkee sisäänsä suklaatehtaan, jossa suklaata valmistetaan käsityönä ja aina parhaista mahdollisista raaka-aineista. Kultasuklaa tunnetaan erityisesti kokeilujen kautta löytyneistä herkullisista tuoteuutuuksistaan; esimerkiksi mansikka-, salmiakki- ja piparisuklaa ovat lähtöisin Kultasuklaasta. Kultasuklaa on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja saa käyttää Avainlippu-tunnusta. Kultasuklaa on myös Joulupukkisäätiön virallinen yhteistyökumppani. Lisätietoja Kultasuklaasta löydät osoitteessa www.kultasuklaa.fi

Etsimme nyt Kultasuklaalle jouluavuksi reippaita

SUKLAAMYYJIÄ

Tampereen Keskustorille joulukuussa järjestettävälle Joulutorille. Työtehtäviisi kuuluu suklaatuotteiden myynti ja markkinointi Kultasuklaan myyntipisteellä.

Odotamme sinulta positiivista ja rohkeaa asiakaspalveluasennetta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Voit olla etsimämme henkilö, jos olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut, energinen ja iloinen. Työ on itsenäistä ja edellyttää oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, luotettavuutta sekä joustavuutta.

Tampereen Joulutori alkaa 1.12. ja päättyy 22.12. Työvuorot asettuvat pääsääntöisesti klo 10.30 – 19.30 välille.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi paikkaan jo tänään Go Onin kotisivujen kautta, www.go-on.fi Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, Ninni Virolainen p. 0400 180 952.