(Poistunut julkaisusta)

Sukittaja, Sewerex Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Sewerex Oy on vuonna 2007 perustettu viemäreiden saneeraukseen erikoistunut yritys (www.sewerex.fi). Käytämme uutta nykyaikaista saneerausmenetelmää – sukkasujutusta, eli sukitusta. Palvelemme erilaisissa viemäriverkoston ongelmissa, hoidamme pienet ja isot viat alkaen pienistä paikkauksista ja korjauksista aina kerrostalojen, liikerakennusten ja teollisuuskohteiden laajaan viemärisaneeraukseen. Olemme saneeranneet sukittamalla tuhansia asuntoja sekä kymmeniä kilometrejä runkoviemäreitä. Toimialueenamme on koko Suomi. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lempäälässä, Oulussa ja Kuusankoskella.

Haemme nyt asiakkallemme Tampereelle ammattitaitoista

SUKITTAJAA.

Hakijalta edellytetään

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta viemärisaneerauksesta ja sukituksesta
  • vastuullisuutta ja motivoitunutta työotetta
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

LVI- tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Työhon valittavalta henkilöltä odotetaan tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etsimämme henkilö on lisäksi taitava käsistään ja työskentelee mielellään ihmisten parissa. Työtä tehdään asiakkaiden kotona kahden hengen työryhmissä. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-16 välille, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. Oma auto ei ole välttämätön, mutta helpottaa kulkemista työmaille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan CV:n kera! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4503.