(Poistunut julkaisusta)

Sukittaja, Sewerex Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Sewerex Oy on vuonna 2007 perustettu viemäreiden saneeraukseen erikoistunut yritys (www.sewerex.fi). Käytämme uutta nykyaikaista saneerausmenetelmää – sukkasujutusta, eli sukitusta. Palvelemme erilaisissa viemäriverkoston ongelmissa, hoidamme pienet ja isot viat alkaen pienistä paikkauksista ja korjauksista aina kerrostalojen, liikerakennusten ja teollisuuskohteiden laajaan viemärisaneeraukseen. Olemme saneeranneet sukittamalla tuhansia asuntoja sekä kymmeniä kilometrejä runkoviemäreitä. Toimialueenamme on koko Suomi. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Lempäälässä, Oulussa ja Kuusankoskella.

Haemme nyt asiakkallemme Tampereelle ammattitaitoista

SUKITTAJAA.

Hakijalta edellytetään

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta viemärisaneerauksesta ja sukituksesta
  • vastuullisuutta ja motivoitunutta työotetta
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

LVI- tai rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Työhon valittavalta henkilöltä odotetaan tarkkuutta, huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etsimämme henkilö on lisäksi taitava käsistään ja työskentelee mielellään ihmisten parissa. Työtä tehdään asiakkaiden kotona kahden hengen työryhmissä. Työt sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-16 välille, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä, mutta tässä on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille! Oma auto ei ole välttämätön, mutta helpottaa kulkemista työmaille. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan pikimmiten alla olevan linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=79 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.