(Poistunut julkaisusta)

Sukittaja reissutyöhön!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta SUKITTAJAA reissutyöhön!

Työnkuvasi koostuu pääsääntöisesti viemäreiden sukittamisesta, mutta sen lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm. viemäreiden puhdistaminen, wc-tilojen suojaaminen sekä wc-pönttöjen irrottaminen ja kiinnittäminen. Työ on reissutyötä ja työkohteet sijaitsevat Jyväskylässä sekä Helsingissä. Majoitus Helsingissä on järjestetty kalustetussa asunnossa ja reissujen ajalta maksetaan päiväraha.
Odotamme sinulta
Koska työtä tehdään asiakkaan asunnossa, niin odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Työssä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja sekä työkokemusta sukittamisesta. Eduksi katsotaan työturvakortti sekä C-ajokortti.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja työt kestävät joulukuuhun 2018 saakka, mutta mahdollisuus töiden jatkumiseen on. Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä työhakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.vmp.fi tai lähetä työhakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Sukittaja reissutyöhön!".
Kesto
3kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Amira Omran, amira.omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.