Sujuvaa ruotsia puhuva Business Development Representative, Tampere / Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Etsimme kokoaikaista, sujuvaa ruotsia puhuvaa Business Development Representativea M-Files Oy:lle joko Tampereelle tai Espooseen. Tehtävä tarjoaa loistavan tilaisuuden päästä oppimaan myynnin ja markkinoinnin rajapinnasta yrityksen laajentuessa Pohjoismaissa. Mikäli olet analyyttinen, oma-aloitteinen ja sosiaalisesti taitava sekä kiinnostunut IT-järjestelmistä, hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Business Development Representativea M-Files Oy:lle joko Tampereelle tai Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä M-Files Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit myynnin ja markkinoinnin tukena osana M-Filesin laajentumisproesessia Pohjoismaihin. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden kontaktointia eri kanavien välityksellä sekä tapaamisten koordinointia. Pääasiassa kontaktoit puhelimitse asiakkaita, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta yritystä kohtaan. Lisäksi tuet markkinointia kielellisen ulkoasun huolittelussa. Kyseessä on uusi rooli, joten pääset myös vaikuttamaan oman työnkuvasi kehittymiseen. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ja laajentaa tehtävänkuvaa haastavampiin tehtäviin.

M-Files Oy on mielenkiintoinen yritys, jolla on suuret kasvutavoitteet. Tehtävä tarjoaa siis loistavan tilaisuuden olla osana M-Filesin laajentumista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen AMK) sekä kiinnostusta IT-järjestelmiä kohtaan. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja uskallat tarttua puhelimeen. Osaat myös kuunnella asiakkaita ja ymmärrät hyvin ihmisten välistä dynamiikkaa. Työotteeltasi olet analyyttinen ja oma-aloitteinen, etkä epäröi tarttua toimeen. Tämän lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa ruotsin kielen taitoa, sillä keskustelet pääasiassa ruotsalaisten asiakkaiden kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:

*Soveltuva koulutustausta esim. kaupalliselta alalta

*Kiinnostusta IT-järjestelmiä kohtaan

*Hyvät sosiaaliset taidot sekä analyyttinen ja omatoiminen työote

*Sujuva suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta puhelinmyynnistä tai muista myynnin ja markkinoinnin avustavista tehtävistä tai puhut sujuvasti tanskaa tai norjaa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana

Työmäärä: Kokoaika, 37,5h viikossa

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Tampere tai Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
M-Files Oy tarjoaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa. M-Files toimii täysin uudella tavalla verrattuna perinteisiin järjestelmiin: M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevan liiketoimintatiedon läpi koko organisaation häiritsemättä nykyisten järjestelmien käyttöä ja prosesseja - ja ilman tietojen siirtämistä. M-Files poistaa tietosiilot sekä tarjoaa dynaamisen 360 asteen näkymän ja pääsyn kaikkeen liiketoimintatietoon riippumatta tiedon tallennuspaikasta. Eri järjestelmien tuottama tieto on yhtenäisesti koko liiketoiminnan käytössä ja hyödynnettävissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253610
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo