(Poistunut julkaisusta)

Success Factors -osaaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko haka HR -järjestelmien kanssa ja palat halusta päästä hommiin mielenkiintoiseen tehtävään SAP Success Factors -järjestelmän pääkäyttäjän pestiin? Meillä on nyt loistava mahdollisuus päästä mukaan luomaan uutta ja kehittämään vanhaa! Haemme siis HR-järjestelmätiimiimme

 

SUCCESS FACTORS -OSAAJAA

 

Olet se henkilö, joka tuntee SAP Success Factors -järjestelmän toimintatavat perehdytys-/koulutus- ja rekrytointimoduulien osalta. Opastat ja koulutat muita järjestelmänkäyttäjiä sen saloihin sekä ennen kaikkea pääset hiomaan siitä entistäkin toimivampaa ja tehokkaampaa. Ongelmatilanteiden tullessa ratkot ongelmia yhdessä ulkopuolisen järjestelmätuen avustuksella. Viralliselta titteliltäsi olet HR -järjestelmäasiantuntija.

 

Tarjoamme roppakaupalla mielenkiintoista tekemistä ja haastetta. Meillä on myös Success Factors -järjestelmän käytön laajentaminen ihan kohta ajankohtaista HR Master -moduulin osalta ja haluamme sinut osaksi tuota mielenkiintoista projektia. Pääset toimimaan rennossa ja iloisessa porukassa ja saat työkavereiksi HR järjestelmätiimin lisäksi niin IT:tä, HR:ää kuin liiketoimintaakin. Päivät eivät tässä työssä varmasti käy tylsäksi.

 

Tunnet SAP Success Factorsin sielunelämää ja tunnet sen tavat toimia. Tyyppinä olet analyyttinen, kehityslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kun sinulta taipuu lisäksi englanti, hommat luistaa varmasti. Hyvänä pohjana toimii AMK tasoinen koulutus, mutta sitä enemmän painotamme kokemusta ja osaamista sekä tottakai oikeaa asennetta! Plussaa saat, jos olet aiemmin toiminut SuccessFactors -järjestelmän pääkäyttäjänä tai käyttänyt järjestelmää muussa roolissa.

 

HR-järjestelmätiimi majailee Helsingin Tikanpesän pääkonttorilla, mutta voit työskennellä myös jossain muussa L&T:n toimipisteessä. 

 

Toimi pian, me odotamme innolla jo hakemustasi. Aikaa hakea on 25.8. saakka. Jos kaipailet vielä lisätietoja voit kilauttaa HR -järjestelmätiimin kipparille Sari Sipilälle 13.8. klo 14-15, 16.8. klo 14-15 tai 22.8. klo 15-16 p. 050 385 3934.