(Poistunut julkaisusta)

Subcontracting Manager
Orsap Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Haemme kasvavaan joukkoomme


ALIHANKINTAPÄÄLLIKÖÄ (SUBCONTRACTING MANAGER) LAIVAVARUSTELUUN vakituiseen työsuhteeseen

Alihankintapäällikkönä olet vastuussa projektiemme alihankinta asennustyön ostotehtävistä. Kartoitat aktiivisesti mahdollisia uusia alihankkijayrityksiä asennustyöhön sekä arvioit mahdollisten yhteistyökumppaneiden kyvyn toimia asennustyössä laivanrakennuksessa. Potentiaalinen toiminta-alue kattaa koko Euroopan alueen meriklusterin. Sopimusneuvottelut, sopimusten laadinta sekä olemassa olevan verkoston että uusien alihankkijoiden kanssa kuuluvat työnkuvaasi. Alihankkijoiden valintaprosessissa sekä tarjouspyyntöjen työsisällön rajauksessa toimit läheisessä yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa.

Sinulla on tekninen koulutus ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Työotteesi on järjestelmällinen ja joustava projektiluontoisen työn vaatimukset huomioiden. Olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja sinulla on jo kokemusta laivanrakennuksesta.

Toivomme sinulta rohkeaa oma-aloitteista asennetta sekä tietämystä tilaajavastuulain mukaisista selvityksistä ja todistuksista. Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kansainvälisellä toimialalla, ison tiimin tuen ja hyvät henkilöstöedut. Meille henkilöstömme hyvinvointi on tärkeää, siksi tarjoamme työntekijöillemme liikuntaedun, kattavan työterveyspalvelun sekä ergonomisen työympäristön.aHadkhjkasddkjd Yrityksessämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä laivanrakennuksen parissa.

Hae tehtävää 18.8.2019 mennessä. Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen jenna.leppanen@orsap.fi. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 23.7 ja keskiviikkona 7.8 Jenna Leppänen p. 044 7540 677