(Poistunut julkaisusta)

Strategy Development Manager
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Oletko uusi työkaverimme?  

Haemme Elisaan Strategy Development Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Tiimimme vastuualueelle kuuluu Elisan strategiaprosessin kehittämistä, itse strategiatyötä, sekä Market Intelligence -käytäntöjen kehittämistä. Tässä roolissa osallistut kaikkiin yllä mainittuihin painopisteen ollessa kuitenkin strategiatyössä. 

Mistä päiväsi koostuu? 

Pääasialliset tehtäväsi ovat: 

  • Elisan strategian sisällön työstäminen yhdessä muun tiimin ja sidosryhmien (esim. johtoryhmät) kanssa 
  • Strategiatyöhön liittyvää fasilitointia (esim. kokousten fasilitointi, erilaisten työkalujen ja ohjeiden kehittäminen, sisäisille sidosryhmille viestiminen) 
  • Vastuu Market Intelligence -työkaluston kehittämisestä sekä yhteistyöstä MI-kumppaneiden kanssa 
  • Strategiasta kumpuavien muiden toimeksiantojen toteuttaminen (nämä vaihtelevat laajasti, esim. markkina-analyysit, M&A-kohteiden kartoittaminen, strategiasisällön tuottaminen tiettyyn käyttötarkoitukseen yms.)

Päivään kuuluu toisin sanoen rutiinityötä (prosesseja, fasilitointia, viestintää), prosessikehitystä yhdessä liiketoiminnan kanssa (sisäistä ja ulkoista markkinaymmärrystä ja strategiasisältötyötä) sekä näiden lisäksi erilaisia ad-hoc tehtäviä ja syväsukelluksia eri teemoihin strategiatyön raamien sisällä. 

Mitä odotamme sinulta? 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, strategiaan liittyvät opinnot katsotaan vahvaksi eduksi 
  • 3-5 vuoden työkokemusta strategiatyöstä ja ymmärrystä eri toimialojen toimintaperiaatteista 
  • Monipuolista kokemusta strategiatyökalujen soveltamisesta 
  • Kykyä viestiä tehokkaasti ja sujuvasti suomeksi sekä englanniksi kohderyhmä huomioiden 
  • Vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja uteliasta asennetta

Koska työnkuva on vaihteleva ja tarpeet saattavat muuttua äkillisesti, tarvitset kykyä jäsentää asioita vauhdissa sekä uudelleen priorisoida tekemistä tarvittaessa. Viestit ja verkostoidut jatkuvasti liiketoiminnan ja johdon kanssa. Siksi odotamme sinulta vahvaa liiketoimintaymmärrystä, sekä kykyä hyvin jäsennettyyn tietopohjaiseen viestintään. Muodostat nopeasti näkemystä kokonaisuuksista ja osaat kehittää tältä pohjalta perusteltuja suosituksia. Odotamme sinulta myös itsenäistä otetta työhön ja työn organisointiin. Uskomme sinun viihtyvän roolissa mainiosti, jos innostut strategiatyöstä, nautit fasilitoinnista ja autat mielelläsi muita.  

Tule mukaan joukkoomme! 

Elisalaiset viihtyvät tutkitusti töissä valtavan hyvin. Täällä arvostetaan mm. äärimmäisen joustavaa ja luottavaista työkulttuuriamme, joka sallii työn, vapaa-ajan, perheen ja harrastusten tasapainottamisen aidosti. Me teemme työtä paikkariippumattomasti sieltä, mistä se parhaiten onnistuu. Kyseisessä tehtävässä johtoryhmäkokousten fasilitointi ja verkostoituminen on tärkeää, jonka takia ensisijainen virallinen työpisteesi on Helsingin Pasilassa. Takaamme sinulle haastavan ja vaihtelevan työn mutta samalla mitalla myös uskollista tukea ja itseäsi kehittämistä hyvässä seurassa, jossa huonotkin vitsit ovat tervetulleita. Tutustu täältä elisalaisten kertomuksiin siitä, millaista työnteko meillä aidosti on. 

Jätä yhteystietosi ja CV:si alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Milka Hänninen: puh 041 5231285 (21.11. klo 8-10, 27.11. klo 16-18, 2.12. klo 12-14 sekä 4.12. klo 13-14) tai milka.hanninen@elisa.fi. 

Huomioithan, että tehtävään valitulle henkilölle teetämme turvallisuusselvityksen.