(Poistunut julkaisusta)

Strategisten hankkeiden kehityspäällikkö
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppa, jonka 188 myymälää ja verkkokauppa palvelevat asiakkaitamme ympäri Suomea. Tokmannin liiketoiminnan kehitysyksikkö vastaa konsernin strategiaprosessista ja strategian jalkautuksesta. Tämän lisäksi liiketoiminnan kehitysyksikkö tukee sekä konsernia että liiketoimintayksiköitä strategian määrittämisessä. Etsimme nyt Tokmannin liiketoiminnan kehitysyksikköömme


strategisten hankkeiden kehityspäällikköä.


Työtehtäviäsi


Strategisten hankkeiden kehityspäällikkönä johdat tai olet osa tiimiä Tokmannin strategian kannalta merkittävissä liiketoiminnan kehittämishankkeissa. Projektitiimissä on aina mukana työryhmän jäseniä Tokmannin eri yksiköistä. Tehtäväsi on saada aikaan muutosta ja vastaat nimettyjen hankkeiden läpiviennistä aina suunnittelusta toteutukseen ja muutoksen käytäntöön viemiseen saakka. Toimit tiiviissä yhteistyössä johtoryhmämme jäsenten sekä eri yksiköiden päälliköiden ja asiantuntijoiden kanssa.


Vastuualueesi


 • Vastaat sinulle nimetyistä strategisista projekteista yhteistyössä Tokmannin eri yksiköiden kanssa
 • Vastaat erillisten markkina-, kilpailija-, ja/tai kuluttaja-analyysien toteutuksesta
 • Tuet Tokmannin konsernia sekä Tokmannin eri liiketoimintayksiköitä strategian valmistelussa
 • Autat Tokmannin liiketoimintayksiköitä kehittämään heidän nykyistä toimintaansa, oli kyseessä sitten liiketoimintaprosessi, digitaalinen ratkaisu tai optimoinnilla ratkaistavissa oleva ongelma.

Mitä odotamme sinulta?


 • Sinulla on 3+ vuotta kokemusta liiketoiminnan kehittämistehtävistä, liikkeenjohdon konsultoinnista tai investointipankista.
 • Sinulla on näyttöä vaativien liiketoiminnan kehityshankkeiden projektipäällikkönä toimimisesta ja onnistuneista toteutuksista.
 • Olet analyyttinen ja osaat ajatella asioita niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla. Osaat tuottaa olennaista tietoa päätöksenteon tueksi ja esität monimutkaisiakin asioita yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.
 • Sinulla on vahvat viestintätaidot. Fasilitoit mielelläsi keskustelua, etkä pelkää haastaa johtoakaan faktojen avulla.
 • Tehtävään soveltuvaa koulutustasi (KTM/ DI / FM tai muu ylempi korkeakoulututkinto) täydentää erinomainen englannin kielen osaaminen.
 • Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta kaupan alalta
 • Henkilönä olet ratkaisukeskeinen, luotettava, päämäärätietoinen ja ennen kaikkea tiimipelaaja. Otteesi työhön on oma-aloitteinen; osaat suunnitella ja priorisoida tehtäviäsi, etkä hätkähdä nopeista muutoksista suunnitelmiisi. Olet tottunut työskentelemään paineen alla. Olet tehokas, mutta et tee hätiköityjä ratkaisuja. Olet utelias ja sinulla on halu oppia uusia asioita.

Mitä tarjoamme sinulle?


Tarjoamme mielenkiintoisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden päästä vaikuttamaan nopeasti kasvavan pörssiyhtiön toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen. Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisesti vähittäiskaupan eri funktioiden parissa ja vahvistamaan itseäsi ja osaamistasi päivittäin. Työkaverisi kehitystiimissä ja eri liiketoimintayksiköissä ovat osaavia, muutosta pelkäämättömiä alansa ammattilaisia. Meillä on rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Toimimme vastuullisesti kaikessa, mitä teemme.


Sinun ja tiimisi työ vaikuttaa merkittävästi tulevaisuuden Tokmannin strategiseen suuntaan ja tavoitteiden toteutumiseen. Lupaamme, että kädenjälkesi tulee näkymään asiakkaillemme saakka.


Tokmanni kasvaa ja kehittyy voimakkaasti, mikä mahdollistaa myös hyvät uralla etenemisen mahdollisuudet.


Raportoit tehtävässä suoraan kehitysjohtajalle.


Hakuohjeet ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa, kuulemme mielellämme sinusta lisää. Lähde kanssamme mielenkiintoiselle matkalle halpakaupan maailmaan ja tule tekemään työtä, jolla on merkitys ja vaikutusta kasvavan yrityksen tulevaisuuteen.


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 16.6. täyttämällä sähköinen hakulomake. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi.


Lisätietoja hausta antaa HRD -päällikkö Heidi Piirto, p. 0400 66 6115 pe 31.5. klo 10-11 ja to 6.6. klo 14-15 sekä ke 12.6. klo 13-14.


Hakusanat:


Kehityspäällikkö, liiketoiminnan kehittäminen, liikkeenjohdon konsultointi, strategia, vähittäiskauppa, development manager, business development, management consulting, strategy, retail business, project manager.