(Poistunut julkaisusta)

Strategisen suunnittelun päällikkö
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme VR Groupin kunnossapitoon strategisen suunnittelun päällikköä. Pääset osaksi ammattitaitosta ja voimakkaasti uudistuvaa asiantuntijayksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen tuotannon suunnittelusta, materiaalilogistiikasta, ostamisesta ja hankinnasta.

Vastaat esimiehenä tiimisi kanssa tuotantorakenteemme, materiaalilogistiikkamme ja hankintamme optimoinnista. Vastuullasi on toiminnan ja menetelmien jatkuva kehittäminen simuloinnin, analytiikan ja tietojärjestelmäkehityksen kautta. Keskeinen osa tehtävääsi on kumppanuusverkoston rakentaminen korkeakoulujen ja yhteistyöyritysten kanssa sekä näiden kanssa toteutettavien projektien vetäminen. Sinulla tulee olemaan keskeinen rooli koko VR Groupin kunnossapidon toiminnan tehokkuuden ja laadun parantamisessa.

Odotamme sinulta matemaattisesti ja/tai teknisesti painottunutta ylempää korkeakoulututkintoa, jatko-opinnot luemme eduksi (esim. operaatiotutkimus, matematiikka, tuotantotalous, logistiikka). Lisäksi sinulla on positiivinen suhtautuminen työhösi ja kunnianhimoa löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen.

Olet analyyttisesti lahjakas, omaat erinomaisen loogisen päättelykyvyn ja sinulla on kyky ratkaista kompleksisia optimointiongelmia. Sinulla on halua ja kykyä toiminnan jatkuvan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tietotekninen osaamisesi on erittäin vahvaa ja monipuolista, koodaamistaidot luemme eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä luomaan aivan uudenlaisia menetelmiä toimintamme kehittämisen tueksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjun johtaja Joona Hurmerinta, puh. 040 8622 019.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti. 

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.